Compleet

Wij maken uw website hoofdzakelijk met de programmeertalen XHTML en XML zodat u ook in de toekomst bent verzekerd van een goede compabiliteit volgens de nieuwst normen van www.w3.org, een instelling die zich bezig houdt met de standarisatie en compabiliteit van de gebruikte programmeertalen van websites.

Alle animaties worden gemaakt met Flash om een zo gering mogelijke bestandsgrootte te koppelen aan de hoogste kwaliteit.

Grotere, zware animaties worden voorafgegaan door een preloader.

Alle afbeeldingen worden door ons tot in details bewerkt voor een optimale kwaliteit en een minimale bestandsgrootte. Wij kunnen ze eventueel ook naar een Flash bestand converteren om het eenvoudig copieren van uw beelden tegen te gaan.

Verder leveren wij onze websites in principe af inclusief alle benodigde scripts:

  • Een Javascript om te controleren of de bezoeker van uw website wel de juiste Flash plug-in heeft geinstalleerd.
  • Een CGI script om uw bezoekersstatistieken bij te houden.
  • Een Javascript om het browservenster van uw bezoeker in Full Screen in te stellen.
  • Een PHP script om, in het geval van een website/intro in Flash, de spiders van de zoekmachines om te leiden naar een HTML pagina welke vol staat met de juiste trefwoorden en omschrijvingen om zo hoog mogelijk te eindigen in de zoekmachines.

Verder zorgen wij er uiteraard voor dat ook in de header van uw website alle benodigde tags worden ingevoerd en dat uw website bij de zoekmachines wordt aangemeld.

Uw website wordt geplaatst op de webserver en u ontvangt van ons tevens een diskette of CD-ROM met alle (bron)bestanden.